gratisfacebook icoonAls u de nieuwsbrief van Marry wilt ontvangen: klik hier
Voor informatie over workshops, wandelingen, etc.

Overgang

De overgang gaat vaak gepaard met lichamelijke klachten welke veroorzaakt worden door een onbalans in de hormoonhuishouding. Er is een verstoorde verhouding tussen oestrogen en progesteron. Door gebruik van verschillende kruiden en eenvoudige yogaoefeningen kun je o.a. opvliegers, hoofdpijn, depressie en slapeloosheid verlichten of laten verdwijnen. Je krijgt door deze mini-cursus meer inzicht in wat je wel en wat je niet kunt doen.

Deze mini-cursus wordt gegeven door Marry Foelkel en Ingeborg Klauwers.

Neem zelf een matje en 'n (fleece)deken mee.

Meer informatie? Bel met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis of Ingeborg Klauwers (055-3603301 )

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

Problemen met webshop

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen met uw bestelling, naam, adres en telefoonnummer. 
Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling. Deze altijd via de mail bevestigen met naam, adres en telefoonnummer.

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Let op nieuwe bankrekening:
NL78 TRIO 0197776299