gratisfacebook icoonAls u de nieuwsbrief van Marry wilt ontvangen: klik hier
Voor informatie over workshops, wandelingen, etc.

Looktaarten

De kruidentuin biedt alweer volop verse wilde kruiden. Eén van de vroegbloeiers is de daslook, een bijzondere telg uit de familie van de lelie, met alle gezonde eigenschappen van knoflook. De daslook en andere looksoorten vormen de basis voor een gezonde, hartige lentetaart die zonder oven te bereiden is en in uw bijzijn gemaakt wordt. Ondertussen vertelt Marry van alles over wilde looksoorten en andere smaakvolle kruiden.

Kosten

25 euro per persoon

Meer informatie? Bel met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis.

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

Problemen met webshop

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen met uw bestelling, naam, adres en telefoonnummer. 
Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling. Deze altijd via de mail bevestigen met naam, adres en telefoonnummer.

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Let op nieuwe bankrekening:
NL78 TRIO 0197776299