gratisfacebook icoonAls u de nieuwsbrief van Marry wilt ontvangen: klik hier
Voor informatie over workshops, wandelingen, etc.

Kiemen als biosnack

Door het kiemen van zaden van granen of zaden en vruchten worden stoffen omgezet tot essentiële voedingsstoffen dus voor het lichaam hapklare brokken (zowel voor baby's, ouderen als (top) sporters).

Er is geen voedingsmiddel dat zo vers op het bord kan liggen als kiemen. Tot op het moment van eten blijft de kiem groeien waardoor de kwaliteit van de inhoudsstoffen optimaal blijft. Kiemen zijn voedzaam, gezond en gemakkelijk te gebruiken. Ze zijn een prachtige ondersteuning en zouden dagelijks gegeten moeten worden om het lichaam te verjongen en te vernieuwen. Ze zijn heel geschikt om bepaalde voedingstekorten te voorkomen of op te heffen, bijvoorbeeld bij verzwakte mensen, bij ondergewicht en bij stress.

Tijdens deze workshops leert u hoe u zelf kunt kiemen en hoe deze te verwerken zijn in bijvoorbeeld salades.

De kosten zijn 25 euro per persoon.

Meer informatie of aanmelden? Bel met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis.

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

Problemen met webshop

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen met uw bestelling, naam, adres en telefoonnummer. 
Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling. Deze altijd via de mail bevestigen met naam, adres en telefoonnummer.

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Let op nieuwe bankrekening:
NL78 TRIO 0197776299