gratisfacebook icoonAls u de nieuwsbrief van Marry wilt ontvangen: klik hier
Voor informatie over workshops, wandelingen, etc.

Je eigen kruidentuin

Ondanks de prachtige sneeuw, komt het voorjaar eraan. Groen en geel veroveren het landschap. Verse kruiden uit de tuin direct op het bord, lekkerder bestaat niet. Bent u al jaren van plan een kruidentuin aan te leggen, of de huidige kruidentuin eens flink op te knappen? Kom dan eens langs voor de workshop 'Start je eigen kruidentuin'.

Marry leert u alle kneepjes van het aanleggen van de kruidentuin. Onderwerpen als de grond, de indeling en compost worden in twee uur behandeld.

Wilt u ook meer weten over de kruiden zelf? Kom dan een hele dag en u kunt binnenkort aan de slag. Op deze kruidentuindag krijgt u alle informatie over grond, indeling en compost en worden de belangrijkste kruiden behandeld. Ook komen een paar bijzondere kruiden aan bod. Welke dat zijn, verklappen we nog niet..

Meer informatie? Bel met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis.

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

Problemen met webshop

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen met uw bestelling, naam, adres en telefoonnummer. 
Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling. Deze altijd via de mail bevestigen met naam, adres en telefoonnummer.

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Let op nieuwe bankrekening:
NL78 TRIO 0197776299