Skip to main content

Marrys winkeltje

U kunt de digitale versie van de Kruidencursus, de e-book versie, via de webwinkel op deze site van Marrys bestellen. Tevens kunt u diverse producten o.a. thee bestellen.

Niet iedereen is behendig om via de webshop een bestelling te doen en is het goed om via de mail uw bestelling te doen.Omdat Marry met vrijwilligers werkt worden de orders (meestal) op maandag in behandeling genomen.

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen met uw bestelling, naam, adres en telefoonnummer.

Wij vragen daarvoor uw begrip.

Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling. Deze altijd via de mail bevestigen met naam, adres en telefoonnummer.

U kunt veilig betalen via IDEAL. Wij brengen verzendkosten € 6,00 in rekening van brieven 1 gr t/m 2000 gr. Zwaarder dan 2 kilo graag in overleg. Dan even bellen.

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Bankrekening: NL78 TRIO 0197776299

Openingstijden: maandag t/m woensdag 10.00 - 17.00 uur
donderdag, vrijdag en zaterdagochtend alleen op afspraak!!!

facebook icoon  instagram png instagram png logo 1455

Problemen met bestelling

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen of bellen. Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling.