gratisfacebook icoonAls u de nieuwsbrief van Marry wilt ontvangen: klik hier
Voor informatie over workshops, wandelingen, etc.

E-book kruidencursus

ipad-marry_1719166899
€ 12,50

Het Kruidencursus Syllabus van Marry is nu ook als e-book beschikbaar!

U kunt de e-book lezen d.m.v. een e-reader. Op een PC moet u eerst een speciaal programma downloaden en installeren om de e-book te installeren of te lezen. Op een iPad installeert u de bijlage die u wordt toegestuurd in de Bibliotheek. Daarna kunt de e-book openen en lezen.

Het bestand dat u toegestuurd krijgt is een zgn .epub bestand.

Als u in de webwinkel € 12,50 overmaakt via IDEAL ontvangt u de e-book als bijlage in uw e-mail bevestiging toegezonden.U moet wel eerst een klantenprofiel aanmaken. Deze kunt u naderhand altijd wijzigen en/of verwijderen.

Indien u een SPAM-filter gebruikt, kan het zijn dat de toegezonden e-mail in de SPAM-map terecht komt. Dus uw SPAM-map even controleren of de e-mail van Marry mogelijk daarin is terecht gekomen.

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

Problemen met webshop

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen met uw bestelling, naam, adres en telefoonnummer. 
Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling. Deze altijd via de mail bevestigen met naam, adres en telefoonnummer.

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Let op nieuwe bankrekening:
NL78 TRIO 0197776299