Skip to main content

Extra Lezing: De echte Mens

de_echte_mens
Categorie
Lezingen
Dates
15 december 2023 10:00 - 12:00

Wegens grote interesse wordt dit keer op vrijdag 15 december nogmaals de lezing gegeven: de Echte Mens.

Wie zijn wij eigenlijk Echt, en waar komen wij vandaan? En wat betekent onze aanwezigheid Nu op Aarde? Inmiddels wordt er steeds meer onthuld, wat er met ons Mensenras gebeurd is, en op dit moment in deze ganse transformatie tijd gebeurt. In vervolg op de lezing “Signalen uit het Veld”, ga ik dieper in, niet alleen op de vraag, wie wij mogelijk van Oorsprong zijn, maar ook en vooral Hoe wij de verbinding weer kunnen terug pakken met ons Oorspronkelijk Mens Zijn. Niet volgzaam zijn aan de krachten, die ons juist bij onszelf wegtrekken, maar slechts leven volgens ons eigen Koninklijke oorspronkelijke wezenskenmerken en hoe wij meer verbinding kunnen leggen met dit eigen Krachtige Scheppings-Veld, willen wij werkelijk de ware Great Reset van de Echte Mens en de samenleving vertegenwoordigen.

Ik wil ook voornamelijk de werkbare praktische kant van het opnieuw aanraken van je Zelf onder de Aandacht brengen. Het spectrum van de liefdesfrequentie ofwel deze Human-Kind wezenskenmerken. Ons innerlijke Ijkpunt, is de sleutel of keystone.

                “De Levenshouding van de Echte Mens in jou, is de weg naar- en van de oplossing!”  

Zeer zeker is het voor mij ook een zoektocht, net als voor iedereen, maar in de steeds sneller voort-tollende tijd, is het delen van inzichten en aandacht geven aan de Echte mens van groot belang, hoe met elkaar het krachtveld en de menselijkheid binnen de samenleving te houden en elkaar gereedschap aan te reiken dit verder, wat er ook gebeurt, te implementeren.

Tijd: 10.00 uur bij Marry in Beekbergen. Inloop 9.30 uur op basis van donatie.

Viathou

Aanmelding via Marrys winkeltje>

 
 

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Bankrekening: NL78 TRIO 0197776299

Openingstijden: maandag t/m woensdag 10.00 - 17.00 uur
donderdag, vrijdag en zaterdagochtend alleen op afspraak!!!

facebook icoon  instagram png instagram png logo 1455

Problemen met webshop

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen met uw bestelling, naam, adres en telefoonnummer. 
Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling. Deze altijd via de mail bevestigen met naam, adres en telefoonnummer.