gratisfacebook icoonAls u de nieuwsbrief van Marry wilt ontvangen: klik hier
Voor informatie over workshops, wandelingen, etc.

Veluwse wandeling

Bent u geinteresseerd in het ontstaan van de Veluwe en de oorspronkelijke plantengroei, zoals die ook voorkwam in het laatste oerwoud van Nederland: het Beekberger Woud? Boek dan een wandeling onder begeleiding van Marry. Voor de cultuur-historische of culiniar-medische toeassoping van planten. Zoals de grafheuvels rondom Beekebergen en de loop van leilijnen en historische interessante wetenswaardigheden. De nuttige en culinaire toepassing in het verleden en ook heden ten dage weer actueel. Voor groepen valt over deze ontdekkingsreis een afspraak te maken.

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

Problemen met webshop

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen met uw bestelling, naam, adres en telefoonnummer. 
Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling. Deze altijd via de mail bevestigen met naam, adres en telefoonnummer.

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Let op nieuwe bankrekening:
NL78 TRIO 0197776299