Zhineng Qigong lessen

Marry’s Educatie & Kruiden centrum is blij om Zhineng Qigong lessen bij jullie te introduceren.
Vanaf 18 januari 2023 zal er elke woensdag (let op: dus niet op maandag!) van 9.30-10.30 uur Zhineng Qigong gegeven worden door Katja Hogervorst, bij Marry`s Educatie en Kruiden centrum. Kosten per les € 10,00. Opgeven kan bij Katja Hogervorst, via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees verder

Cursus: Salutogenese, oorzaken van gezondheid

De ééndaagse cursus “Salutogenese, oorzaken van gezondheid” is gratis toegankelijk en richt zich op het stimuleren van gezondheid. Na afloop van de cursus is er de mogelijkheid om middels een donatie je waardering te laten blijken. Belangrijkste onderwerpen van de cursus: – Hoe zorg je voor behoud van gezondheid? – Kun je bij jezelf herkennen dat je je gezondheid aan het verliezen bent en kun je dan nog bijsturen? In de cursus vertel ik je in grote lijnen over ons afweersysteem, gaan we in op wat stress nu eigenlijk is en wat dat te maken heeft met o.a. voeding, beweging, bioritme, temperatuur en ademhaling. Ik laat je zien wat er in het lichaam gebeurt als het door welke oorzaak dan ook onder druk komt te staan. En hoe je er voor kunt zorgen dat de strategieën waar ons lichaam over beschikt om te zorgen dat problemen worden opgelost, optimaal hun functie kunnen uitoefenen. Naast het verstrekken van beknopte informatie over de werking van het lichaam, is het mijn intentie je naar huis te laten gaan met een hoofd vol inspiraties om direct zelf mee aan de slag te gaan! Lezing salutogenese gegeven door Birgit Spoorenberg.

Datum: maandag 19 december 2022
Tijdstip: 11.00-17.00 uur
Locatie: Engeland 25, 7361 CS Beekbergen

Kosten: donatie/vrije bijdrage
Aanmelden alleen via https://cursussalutogenese.nl/aanmelden/

Cursus Germaanse Geneeskunde 10 dagen

Gedurende 10 boeiende en intensieve dagen zullen we basis theorie, samenzijn en interactie combineren om de German New Medicine (GNM) of Germaanse Geneeskunde begrijpelijk en toepasbaar te maken in ons eigen leven. We zullen tijd hebben om casussen te bespreken en daardoor de kennis praktisch te gaan oefenen. Het is ontzettend belangrijk om deze kennis eigen te maken juist voordat je ziek wordt!

Vrijdagen van 10 u - 17 uur.: 7-10, 4-11, 2 en 16-12, 13-1-23, 10-2, 10 en 31-3, 28-4, 2-6. Totaal zijn er 10 lesdagen.

Lees verder

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Bankrekening: NL78 TRIO 0197776299

Problemen met webshop

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen met uw bestelling, naam, adres en telefoonnummer. 
Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling. Deze altijd via de mail bevestigen met naam, adres en telefoonnummer.