Afdrukken

Disclaimer

Marrys Bloemen- en Kruidenhuis in Beekbergen biedt de informatie op haar webpagina's aan een ieder aan, maar behoudt het copyright op deze pagina's en het copyright op tekst, grafische afbeeldingen en andere onderdelen op en van deze pagina's.

Het is niet toegestaan om pagina's, tekst, grafische afbeeldingen of andere onderdelen op en van deze pagina's, in originele of gewijzigde vorm, naar een webserver te kopiëren of op een andere manier aan derden te distribueren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Marrys Bloemen- en Kruidenhuis.

Het is toegestaan, uitsluitend voor persoonlijk gebruik, één of meerdere Marrys Bloemen- en Kruidenhuis webpagina's, in originele vorm, te kopiëren naar een computer. Het is toegestaan, uitsluitend voor persoonlijk gebruik, om de Marrys Bloemen- en Kruidenhuis webpagina's te printen of om verwijzingen naar deze pagina's op te nemen in eigen documenten.

De informatie, tekst, grafische afbeeldingen en andere onderdelen op en van de Marrys Bloemen- en Kruidenhuis webpagina's worden aangeboden door Marrys Bloemen- en Kruidenhuis als een service aan haar bezoekers en klanten. Marrys Bloemen- en Kruidenhuis aanvaardt geen aansprakelijkheid voortvloeiende uit gebruik, onnauwkeurigheid of onvolledigheid van informatie, tekst, grafische afbeeldingen, links en andere onderdelen op en van deze pagina's.

Marrys Bloemen- en Kruidenhuis aanvaardt geen aansprakelijkheid voortvloeiende uit gebruik van de server waarop de Marrys Bloemen- en Kruidenhuis webpagina's zich bevinden of andere servers dia via deze pagina's benaderbaar zijn.